RepairBy

RepairBy is het adres in Schagen om uw smartphone te laten repareren. Door jarenlange ervaring in de telecom sector zijn wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en zijn wij zeer vakkundig. RepairBy is een onderdeel van Beemster Schagen welke inmiddels al ruim 50 jaar gevestigd is in Schagen. Eerst aan de Gedemte Gracht, en nu al jarenlang in het Makado Centrum in hartje Schagen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw smartphone te laten repareren door gecertificeerd personeel. Is reparatie niet mogelijk of worden de kosten te hoog? Dan vertellen wij u dat eerlijk en kunnen direct kijken naar een vervangend model. Tevens kunnen wij voor uw verzekering een verklaring opstellen zodat u eventueel een (gedeeltelijke) vergoeding ontvangt om uw smartphone te laten repareren.

RepairBy gebruikt veelal originele onderdelen mits deze beschikbaar zijn. Bij Apple zijn dit vaak onderdelen welke niet rechtstreeks worden uitgeleverd door Apple, maar wel in de fabriek gemaakt worden waar onderdelen van Apple worden gemaakt. Dit worden OEM onderdelen genoemd en worden vaak origineel genoemd, en feitelijk is dit ook zo. Via onze leveranciers kopen wij kwaliteit in, en onze mening is dan ook dat je beter kwaliteit kan leveren dan de goedkoopste te zijn. Wij staan achter de kwaliteit die wij leveren, omdat wij uw telefoon in zo’n goed mogelijke staat willen retourneren na reparatie. Een smartphone is immers ook een van de belangrijkste apparaten in ons leven en daar willen we niet zomaar zonder komen te zitten.

Bij de merken; LG, Samsung, Nokia & Sony worden altijd originele onderdelen gebruikt. Wij kopen deze onderdelen in via leveranciers die originele onderdelen mogen verkopen vanuit de merken. Waar nodig kunnen wij dit aantonen.

RepaiyBy heeft gecertificeerde monteurs in dienst welke bovenstaande merken kunnen repareren. Door de juiste richtlijnen vanuit de merken te hanteren is uw defecte toestel bij ons in goede handen. Wij kunnen uw toestel meestal binnen 30-60 minuten repareren, afhankelijk van het te repareren onderdeel. Tevens is de drukte variabel in onze winkel waardoor het soms kan zijn dat u even moet wachten, mocht dit het geval zijn schenken wij u een vers bakje koffie tijdens het wachten.

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *