RepairBy

Beemster Schagen

Scherm kapot? Accu snel leeg? Geen paniek! Meld je reparatie bij ons aan en wij gaan onze uiterste best doen om je telefoon weer werkend aan je af te leveren. Je telefoon is in goede handen bij ons. Wij zitten niet voor niets al meer dan 50 jaar in de regio Schagen & Anna Paulowna. Wij repareren met originele onderdelen. Is origineel niet beschikbaar? Dan gaan wij aan de slag met de hoogst mogelijke kwaliteit waardoor jou telefoon weer uitstekend functioneert. 

Is reparatie niet meer mogelijk of worden de kosten te hoog? Dan overleggen we met je wat het handigst is om te doen. Vaak is een nieuwe smartphone dan een betere optie waardoor de reparatiekosten bespaard blijven. Wij beschikken over een ruimte voorraad nieuwe toestellen! 

Is een nieuw toestel te kostbaar of zit je even krap? Dan is er nog steeds geen probleem! Wij checken hoe je er voor staat met je abonnement en wellicht kunnen we je abonnement openbreken of verlengen zodat je een nieuw toestel bij je abonnement kan krijgen. Op deze manier betaal je deze maandelijks af en betaal je niets in de winkel! Handig toch?

Altijd een oplossing voor jou! 

Wij werken met verschillende partijen en zijn voor abonnementen en nieuwe toestellen aangesloten bij Telecombinatie, hierdoor kunnen wij gemakkelijk je abonnement openbreken of verlengen! Is je reparatie niet meer rendabel of gewoon niet meer mogelijk? Dan hebben wij dus altijd een oplossing voor jou!

Een nieuwe telefoon of juist alleen een Sim Only. Bij ons kan het allemaal! Wij kijken wat een passend abonnement is voor jou. Wij werken met alle grote providers waardoor wij alle kanten op kunnen, wel zo handig! 

Uiteraard heb je bij ons een ruime keuze aan nieuwe toestellen die je los kan aanschaffen. Loopt je abonnement nog, heb je prepaid of wil je juist niets veranderen aan je abonnement? Ook geen probleem, dan kan je bij ons gewoon een nieuw toestel aanschaffen. Wij doen er alles aan om je gegevens te behouden zodat deze weer op je nieuwe apparaat komen te staan! 

Onze providers

Met onderstaande providers doen wij zaken. 

Beemster Schagen

RepairBy

RepairBy.nl is de reparatiedienst van Beemster Schagen, de winkel welke al meer dan 60 jaar is gevestigd in Schagen. De winkel is gespecialiseerd in mobiele telefonie, abonnementen, televisies, camera’s en andere elektronica producten. 

Doordat de behoefte in Schagen en Anna Paulowna steeds groter werd zijn wij in 2015, RepairBy begonnen. In Schagen was behoefte aan een lokale en betrouwbare reparatiedienst waarbij onze klanten, maar ook klanten van buitenaf hun smartphones konden laten repareren. Inmiddels zijn er duizenden tevreden klanten de deur uit gegaan met hun gerepareerde telefoon. 

Wij staan 6 en soms zelf 7 dagen per week voor je klaar om je smartphone of tablet te repareren!