Beemster Schagen

Beemster Schagen

Al meer dan 60 jaar is de naam Beemster een begrip in de regio. Wat begon als Foto Kino Beemster is uitgegroeid tot het huidige Beemster, Imaging & Connectivity. Van oudsher was de fotografie een specialiteit van Foto Kino Beemster. Naast de fotografie, werd er al snel ook apparatuur verkocht om foto’s te maken, maar ook apparatuur om te filmen. Noem het maar het analoge tijdperk. Vele reportage’s volgde en menigeen in de regio kent wel iemand die zijn trouwreportage heeft laten maken door een van de Beemster’s. Later kwam het magnetische tijdperk op gang, zodat we konden filmen met videomateriaal. Dat was ook de aanleiding voor het veranderen van de naam; Foto Video Beemster.

321_320582ae5a65f829

Veranderingen…

De videofilm verdrong de Super 8 film en later verdrong de digitale camera de analoge camera.  Wij kunnen overigens er voor zorgen dat uw Super 8 films en video films, overgezet worden op digtale dragers. E.e.a. vindt u onder het kopje “Film- en Video Transfer”. In de tussen tijd deed de mobiele telefoon zijn intrede.  Eerst ook nog analoog, ATF, en later werd dit digitaal, GSM. Al snel heeft Beemster dit artikel omarmd, simpelweg om dat het credo is “gefixeerd op ontwikkeling”, en er niet echt winkels waren om dit mooie product te verkopen. Kennis is belangrijk, en Beemster heeft zich dan ook altijd verdiept in dit product, zodat de medewerkers de klant optimaal konden informeren over de mobiele telefoons. In een later stadium kwamen de telefoonwinkels in opmars. Om slagvaardig te blijven in de toekomst  heeft Beemster gekozen voor een sterke partner; Telecombinatie.

Al snel werd de gewone telefoon vervangen door de “Smart” Phone. Niet alleen maar bellen, maar ook het internet gebruiken is geen probleem. Deze alleskunners konden nog meer; navigeren, foto’s maken, filmen enzovoort. Ook is de smartphone te gebruiken in combinatie met de fotocamera. Als afstandsbediening, of als medium om beelden van de fotocamera op te slaan, geen probleem. Maar ook in de camera veranderd het een en ander. Tegenwoordig  is het heel normaal dat u uw foto’s via de fotocamera verstuurd via wifi of het mobile netwerk. Ook navigeren met uw fotocamera of simpelweg iets zoeken op het internet via uw fotocamera is geen utopie meer. NFC maakt het zelfs mogelijk om razendsnel een backup van uw foto’s uit de fotocamera, te maken naar uw smartphone.

U begrijpt het al; de naam Beemster blijft, maar de ontwikkelingen in de markt vragen  weer om een nieuw begrip in de regio; ” Beemster Schagen – Imaging & Connectivity “.              

RepairBy

Ondertussen zijn we al bijna 30 jaar aan het faciliteren in de telecom, voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Veel van onze klanten kopen al vanaf het begin (1989) toestellen bij ons, toen de mobiele markt nog maar net op gang kwam. Deze klanten, maar ook de nieuwe klanten weten ons gemakkelijk te vinden als het gaat om goed advies, overzetservice, portering, reparatie en allerlei andere vraagstukken. Voorheen werden de reparaties echter altijd uit besteed bij een technische dienst, welke werd aangewezen door de fabrikant van het toestel. Tegenwoordig is het belangrijk dat uw toestel bij een ongelukje zo snel mogelijk weer operationeel is en dat hebben we goed begrepen.

Faciliteren
Daarom bieden wij vanaf heden de mogelijkheid aan om uw toestel te laten herstellen via onze reparatieservice; RepairBy Beemster Schagen. Middels goed opgeleide technische medewerkers, gaan wij er voor zorgen dat uw toestel zo snel mogelijk weer operationeel is. Lukt dat niet, dan gaan wij met u overleggen wat de mogelijkheden zijn t.a.v.  een leen toestel, vervangend of nieuw toestel.

Privé
In onze winkel in het Makado centrum 5 te Schagen  weten de klanten ons al geruime tijd te vinden voor reparaties van smartphones. Middels onze partner Telecombinatie hebben we deze service echter uitgebreid en verder geprofessionaliseerd. Zowel de particuliere als de zakelijke klant kan bij ons zijn toestel tijdens de reguliere openingstijden aanleveren. Wij schatten de reparatie tijd in en als herstel meteen mogelijk is, dan regelen we dat meteen. Tijdens het wachten krijgt u een kopje koffie en als de reparatie klaar is gaat u weer bellend de winkel uit.

Zakelijk
Voor de zakelijke klant bieden we naast de mogelijkheden zoals die bij de particuliere klanten zijn genoemd een aantal service ingrediënten extra. Zo is het mogelijk om het defecte toestel op locatie op te halen en eventueel een tijdelijk toestel te faciliteren. Uiteraard brengen we na de reparatie het toestel weer retour op de afgesproken locatie. U kunt dus gewoon uw werk blijven doen. Voor groot zakelijke klanten zoals scholen, instellingen, bedrijven, banken, overheid, gemeenten maar ook B2B klanten kunnen we aparte overéénkomsten maken.  Wenst u meer informatie, stuurt u dan een mailtje naar repair@beemsterschagen.nl.

Team Beemster Schagen

                                       

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *